Categorieën

Gepubliceerd op 16 mei 2018

Pak deze unieke kans en test nu een hoortoestel uit het topsegment!

Kies uw leeftijd en ontdek u in aanmerking komt:

In Nederland heeft één op de tien mensen last van gehoorverlies. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Bepaalde tonen zijn bijvoorbeeld minder goed te horen of het wordt moeilijker om gesprekken te kunnen volgen. Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Vooral veel ouderen krijgen er mee te maken. 

Merkt u dat uw gehoor is verslechterd? In dat geval wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk een gehoortest te doen. Neem eventuele maatregelen om  verder gehoorverlies te voorkomen. Een hoorapparaat biedt in veel gevallen een oplossing. Het kan zelfs de kwaliteit van uw leven verbeteren!

Bent u geboren tussen 1931 en 1967? Bij diverse hoorcentra van Schoonenberg kunt u nu de nieuwste hoortoestellen uittesten. Deze online service maakt het voor u eenvoudig om uw gehoor te laten controleren en een revolutionair hoortoestel te ervaren. 

Wij zoeken testpersonen voor het allerkleinste model uit het Selectic topsegment: de nieuwe Selectic Luna RC. Dit is het eerste hoortoestel dat direct verbinding maakt met uw mobiele telefoon, TV en stereo set. Ongeacht type of merk. Wilt u dit toptoestel vrijblijvend ervaren? Meld u eenvoudig aan als testpersoon.  

Hoe werkt het?

Bij diverse hoorcentra van Schoonenberg krijgt u de gelegenheid om een revolutionair hoortoestel uit te proberen. Wilt u weten of u kunt deelnemen aan deze actie?

Stap 1: Bepaal uw locatie op de kaart.
Stap 2: Beantwoord een paar korte vragen en ontdek of u in aanmerking komt.

Wilt u een hoortoestel uit het topsegment ervaren?

Controleer alstublieft of u in aanmerking komt. Het is echt gemakkelijk!